Последна активност на Болница Люлин : 07 юли 2011
3 out of 5
Общо посещения 18229 | Гласове : 91
Единствената многопрофилна болница в квартал Люлин, в София, предоставяща пълна гама от медицински услуги- общопрактикуващи лекари, лекари специалисти, клинични лаборатории,
Отделения за лежащо болни:
*Ортопедия-травматология
*Гинекология
*Вътрешни болести
*Неврология
*Физиотерапия

галерии
персонал
Меню
360 °
Болница Люлин
Адрес
Люлин 6, бул."Д-р Петър Дертлиев" 81София
Места
60 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24 часа  
Телефон
0878 308 509  
 
Вид на леч. заведение
Многопрофилна болница , Медико-диагностична Лаборатория , Диагностично-консултативен център ,
Договор
НЗОК ,
Допълнителни данни
Лекува пациенти от цялата страна , Платен прием на пациенти , Прием на пациенти с направление ,

Книга за пациенти | коментирай Болница Люлин
Болница Люлин
from  на Анета Кръстева
Искам да кажа КОЛКО МНОГО съм благодарна на д-р ДЖЕЙМС, анестезиоложката /съжалявам, че не запомних името и/, които направиха престоя ми в болница Люлин приятен въпреки, че очаквах операция. ТОВА Е НОВ ТИП БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ, КОЕТО АЗ ЗА ПЪРВИ ПЪТ УСЕТИХ. ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ ОТ САНИТАРИТЕ ДО ДОКТОРИТЕ ИМАТ МНОГО ТОПЛО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПАЦИЕНТИТЕ. КАКВО ДРУГО НИ ТРЯБВА - ДОБРИ ДОКТОРИ КОИТО ДА НИ ИЗЛЕКУВАТ И АДЕКВАТНИ ГРИЖИ И РАЗБИРАНЕ. ДОКТОР ДЖЕЙМС МИ БЕШЕ ПРЕПОРЪЧАН ОТ МОЯ КОЛЕЖКА... И АЗ СЪЩО ИСКАМ ДА ГО ПРЕПОРЪЧАМ НА ВСЕКИ, КОИТО СЕ ЧУДИ КОЯ БОЛНИЦА И КОЙ ДОКТОР ДА ИЗБЕРЕ. Искам да кажа КОЛКО МНОГО съм благодарна на д-р ДЖЕЙМС, анестезиоложката /съжалявам, че не запомних името и/, които направиха престоя ми в болница Люлин приятен въпреки, че очаквах операция. ТОВА Е НОВ ТИП БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ, КОЕТО АЗ ЗА ПЪРВИ ПЪТ УСЕТИХ. ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ ОТ САНИТАРИТЕ ДО ДОКТОРИТЕ ИМАТ МНОГО ТОПЛО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПАЦИЕНТИТЕ. КАКВО ДРУГО НИ ТРЯБВА - ДОБРИ ДОКТОРИ КОИТО ДА НИ ИЗЛЕКУВАТ И АДЕКВАТНИ ГРИЖИ И РАЗБИРАНЕ. ДОКТОР ДЖЕЙМС МИ БЕШЕ ПРЕПОРЪЧАН ОТ МОЯ КОЛЕЖКА... И АЗ СЪЩО ИСКАМ ДА ГО ПРЕПОРЪЧАМ НА ВСЕКИ, КОИТО СЕ ЧУДИ КОЯ БОЛНИЦА И КОЙ ДОКТОР ДА ИЗБЕРЕ.
Болница Люлин
from  на росица христова
Много добър лекар е д-р Емил Димитров ,добра болница като всяка друга. Много добър лекар е д-р Емил Димитров ,добра болница като всяка друга.
Болница Люлин
from  на Ралица
Лабораторията е ужасна,работят видимо не квалифицирани лаборантки.Заведох 5месечното си бебе да му вземат кръв-10мин.не можаха да разчетат направлението за какво трябва да вземат кръв.След това убодаха бебето и започна едно зверско стискане на пръста му за да изтече повече кръв,натискаше ту едната,ту другата,едната си свали ръкавицата,а другата и каза"ама трябваше да се минеш с дезинфектант",но тя не го направи ,каза"то тук всичко е стерилно".Тази която си свали ръкавицата беше с неподдържани нокти-отврат!!!Докато се бореха да вземат кръв едната каза на другата"я отиди да погледнеш пак направлението за какво трябваше да вземем кръв"-шок и ужас!!!Не ходете и не водете деца и бебета там в тази лаборатория,нямат подход,нямат капацитет!!!Референтните стойности които дават са общи,не са съобразени с възрастта на изследващият се пациент,особено важно за бебета и деца!!! Лабораторията е ужасна,работят видимо не квалифицирани лаборантки.Заведох 5месечното си бебе да му вземат кръв-10мин.не можаха да разчетат направлението за какво трябва да вземат кръв.След това убодаха бебето и започна едно зверско стискане на пръста му за да изтече повече кръв,натискаше ту едната,ту другата,едната си свали ръкавицата,а другата и каза"ама трябваше да се минеш с дезинфектант",но тя не го направи ,каза"то тук всичко е стерилно".Тази която си свали ръкавицата беше с неподдържани нокти-отврат!!!Докато се бореха да вземат кръв едната каза на другата"я отиди да погледнеш пак направлението за какво трябваше да вземем кръв"-шок и ужас!!!Не ходете и не водете деца и бебета там в тази лаборатория,нямат подход,нямат капацитет!!!Референтните стойности които дават са общи,не са съобразени с възрастта на изследващият се пациент,особено важно за бебета и деца!!!

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 LEKAR.BG
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без споменаването на сайта.
Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните здравни заведения.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук