Последна активност на Хил клиник : 13 януари 2011
2 out of 5
Общо посещения 21247 | Гласове : 81
Хил клиник (Hill Clinic) е медицински център за специализирана медицинска помощ. Намира се в София, България, в квартал Бояна, близо до Резиденция Бояна.
Разполага с отделения по: Урология, Гинекология, Дерматология, Ендокринология и Диетология, Клинична лаборатория и Операционен център.

галерии
персонал
Меню
360 °
Хил клиник
Адрес
Бояна, Бул. Ал. Пушкин 71
Места
0 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
08:00-20:00  
Телефон
02/439 31 31  
 
Книга за пациенти | коментирай Хил клиник
Хил клиник
from  на Hill Clinic
Здравейте, г-н Янев. Изпратихме ви имейл с подробни отговори на всичките ви въпроси. Много се надяваме да успеем да Ви помогнем. Благодарим Ви за доверието и интереса към предлаганите от нас иновации в медицината. Поздрави и пожелания за здраве! Екипът на Хил клиник Здравейте, г-н Янев. Изпратихме ви имейл с подробни отговори на всичките ви въпроси. Много се надяваме да успеем да Ви помогнем. Благодарим Ви за доверието и интереса към предлаганите от нас иновации в медицината. Поздрави и пожелания за здраве! Екипът на Хил клиник
Хил клиник
from  на Гошо Янев
Имейла ми е:goshoqnev@abv.bg Имейла ми е:goshoqnev@abv.bg
Хил клиник
from  на Гошо Янев
Моля ви пишете ми,има ли вече промяна в цените на заплащане операцията със зелен лазар?Все още ли не се работи със здравната каса в"Хил Клиник"?Интересувам се защото съм отдавна с уголемена простата и желая да се оперирам в клининиката,но не разполагам с толкова средства. Моля ви пишете ми,има ли вече промяна в цените на заплащане операцията със зелен лазар?Все още ли не се работи със здравната каса в"Хил Клиник"?Интересувам се защото съм отдавна с уголемена простата и желая да се оперирам в клининиката,но не разполагам с толкова средства.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 LEKAR.BG
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без споменаването на сайта.
Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните здравни заведения.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук